BTS genera tants diners que ha entrat a la borsa mundial

per Adolescents.cat, el 10 de novembre de 2020 a les 08:28
Molts i moltes adolescents arreu del món són fans de la banda de K-Pop BTS i és que les melodies són molt enganxoses i les coreografies impecables. De fet, han arrassat en molts premis internacionals i també als MTV awards.

El grup també ha sapigut adaptar-se en plena pandèmia, fent grans accions online per xarxes socials i concerts virtuals. Ara és tant l’èxit de BTS que la discogràfica del grup ha sortit a borsa a Seül i és la primera de fer-ho. Segons fonts de la indústria musical, BTS genera tants diners que representa el 0,3% del PIB sud-coreà, i això és una bestiesa! 


Los directores de la discográfica Big Hit posan durante la salida a Bolsa, este jueves, en Seúl (Corea del Sur).
AP


Això significa que ara es podran comprar accions de borsa d’un dels grups més famosos del moment actual. Aquesta notícia ha portat força controvèrsia ja que moltes persones opinen que els grups de música s’haurien de dedicar a produir i entretenir i no entrar en política. Tu què en penses?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: