La neta del nou president d'Estats Units triomfa a Instagram

per Redacció, el 10 de novembre de 2020 a les 10:23
Naomi Biden, la néta del nou president d'Estats Units triomfa a les xarxes socials! Té 27 anys i en poques hores ha reunit més de 100.000 seguidors al seu Instagram, entre els quals es troben famoses com Kaia Gerber o Charlotte Groeneveld.

Fa poc es va graduar a la facultat de Dret de Columbia i va compartir classes amb la Tiffany Trump -filla de l’expresident dels EUA- mentre estudiava per obtenir el seu títol a la Universitat de Pensilvània.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay 6 feet apart & keep your photos solo.

Una publicación compartida de NKB (@naomibiden) el


Al seu compte d'Instagram mostra el seu estil personal: clàssic i elegant. Els seus outfits trencadors, sempre estan plens de colors cridaners i de les tendències del moment.

És molt activa a les xarxes socials i això agrada als seus seguidors. Fa poc va publicar una fotografia dels seus avis quan eren molt joves que va aconseguir despertar la tendresa de milers de persones. La seva fama tot just acaba de començar, però sembla que es podria convertir en una nova influencer de moda als Estats Units.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸✖️3 (because a little bit of summer's what the whole year's about)

Una publicación compartida de NKB (@naomibiden) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My sisters told me not to post this 🤷🏼‍♀️

Una publicación compartida de NKB (@naomibiden) el

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: