Com descobrir on veure la sèrie o peli que estàs buscant en pocs segons

per Redacció, el 10 de novembre de 2020 a les 11:36
Des que va començar la pandèmia, que el consum de pel·lícules i sèries en plataformes online ha augmentat. Això ha fet que moltes d'elles, com Netflix, s'afanyessin a publicar nous continguts i també a produir ficcions. 

Resultat? El catàleg de les plataformes audiovisuals és més ampli que mai. És per això que avui et volem parlar d'una eina que et pot ser molt útil per trobar el contingut que estàs buscant, JustWatch. 

Por qué se está hablando tanto de estas SERIES? En Vanidad tenem | Vanidad
Com funciona aquesta eina? 

JustWtach és el buscador més popular de sèries i pel·lícules online. Aquesta web –que també té versió app-, t'indica quines plataformes tenen el contingut que vols veure. L'únic que has de fer és: 

 Entrar a la pàgina web de JustWatch a baixar-te l'app.
 Escriure el títol de la sèrie/peli/documental/curt, etc. que vulguis veure.
 Un cop fet, l'eina et mostrarà les plataformes que tenen disponible el contingut que t'interessa. 
 A més a més, si cliques damunt la icona de la plataforma on vols visualitzar la sèrie o pel·lícula, la pàgina t'hi redirigeix directament.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: