Què diu la teva cara sobre la teva personalitat?

per Redacció, el 10 de novembre de 2020 a les 12:44
"La nostra biologia, així com els gens i els nivells hormonals, influeixen en el nostre creixement i aspecte i aquests mateixos mecanismes també donen forma al nostre caràcter". Així ho assegura Carmen Lefevre, de la Universitat de Northumbria, a la BBC. Ella és una de les diverses científiques que ha estudiat els trets facials i els ha vinculat a característiques de personalitat. Segons els informes publicats per aquesta autora i altres investigadors, això és el que diu la forma de la cara sobre el caràcter de les persones: 

Amplada de pòmuls 

Les persones amb els pòmuls amples tendeixen a ser resolutives i combatives, és a dir, acostumen a respondre davant el conflicte, en comptes d'ignorar-lo. 

Cara allargada 

Les persones amb la cara allargada i els pòmuls estrets acostumen a ser relaxades i tranquil·les. Un estudi científic va comprovar que els individus amb aquestes característiques físiques presentaven nivells més baixos d'estrès i ansietat. 

Nassos llargs 
Les persones amb els nassos llargs acostumen a tenir capacitats de lideratge i són molt ambicioses, segons Abraham Tamir, científic que s'ha dedicat a investigar al detall aquesta part de la cara. 

Celles 
En un estudi sobre personalitat, es va comprovar que aquelles persones que tenien les celles elevades i un front petit tendien a ser agradables i generoses. 

Nas petit 
Les persones amb el nas petit acostumen a mostrar els seus sentiments amb més facilitat que aquelles que tenen el nas gran. Així ho va concloure un estudi després d'analitzar més de 1.000 individus diferents.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: