Així seran els protagonistes de la nova versió de Gossip Girl

per Redacció, el 11 de novembre de 2020 a les 08:51
Fa uns temps us explicàvem que s'estava preparant una nova versió de Gossip Girl. La sèrie s'havia d'estrenar aquest 2020, però a causa del coronavirus el seu llançament es va haver de posposar. Doncs bé, malgrat tot, el rodatge s'ha pogut dur a terme amb èxit i ja en tenim les primeres imatges! 

La que més ha cridat l'atenció als usuaris, ha estat la dels nous protagonistes asseguts a les mítiques escales del MET, ja que es tracta d'un fotograma que recorda clarament a la sèrie original. Cal deixar clar, però, que els protagonistes d'aquesta nova producció no són una "còpia" dels personatges de Gossip Girl. És a dir, no hi apareixeran ni Serena Van der Woodsen ni Blair Waldorf. 
 

La ficció se centrarà en una nova generació d'adolescents d'escoles privades de Nova York que tornaran a ser víctimes de la vigilància social i dels xafardejos. Els encarregats de donar vida als nous protagonistes seran Eli Brown, Jordan Alexander, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Savannah Smith, Thomas Doherty i Zion Moreno, els quals podrem veure en pantalla el 2021, quan s'estreni la sèrie.
 
 
 
Arxivat a:
Cultura, CINEMA I TV , sèrie
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: