Aquestes són les ciutats on més es cobra

per Redacció, el 11 de novembre de 2020 a les 14:43
Quina és la ciutat amb els sous més alts? A quin territori estan més ben pagades les feines? Aquestes són algunes de les preguntes que respon l'informe Mapping the World's Prices, elaborat pel Deutsche Bank. S

egons el document, la ciutat que encapçala el rànquing és San Francisco. En aquesta població, de mitjana, els treballadors guanyen 6.526 dòlars al mes. Ara bé, cal dir que és el segon municipi amb els lloguers més cars del món. Mantenir un pis val uns 3.631 dòlars mensuals. 


De fet, si es mira l'informe es pot veure com a la part alta del llistat s'hi situen les poblacions on el nivell de vida és més elevat: lloguers alts, transport car...Us deixem amb el rànquing complet de les ciutats on més es cobra:
 


Les ciutats on més es cobra

1. San Francisco: 6526 dòlars.

2. Zuric: 5896 dòlars.

3. Nova York: 4612 dòlars. 

4. Boston: 4288 dòlars. 
 
5. Chicago: 4062 dòlars. 

6. Sydney: 3599 dòlars. 


7. Oslo: 3246 dòlars. 

8. Copenhaguen: 3190 dòlars.
 
9. Melbourne: 3181 dòlars. 

10. Londres: 2956 dòlars.
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, cobrar
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: