Tots els detalls sobre The Jet House, la primera mansió de tik tokers a Espanya

per Redacció, el 12 de novembre de 2020 a les 11:46
Hype House. Aquest és el nom amb què es coneix la mansió de Tik Tok més popular, una impressionant casa situada a Los Àngeles on conviuen diversos adolescents d'entre 15 i 21 anys que es dediquen a crear contingut en aquesta xarxa social. 

Ara bé, aquesta no és l'única casa d'aquestes característiques que existeix. Fa unes setmanes, un grup de tik tokers anglesos es va mudar a una mansió espanyola, situada a Alacant, per crear The Jet House. En total hi conviuen 9 joves d'uns 20 anys i amb més de 8 milions de seguidors a Tik Tok. "Vam escollir les persones que tenien més followers" explica el Nick (@repnicktv), un dels impulsors de la iniciativa, a El Diario.es. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JetHouse Vibes 🌴🏠 Comment Some Dares Below You Want Us To Do For The New YouTube Video!! (SAVAGE DARES ONLY!!!) 😈

Una publicación compartida de TheJetHouse (@thejethouse) el

L'objectiu de The Jet House és que els creadors de continguts que hi conviuen puguin col·laborar entre ells: ajudar-se i compartir material per així elaborar vídeos més creatius i augmentar el nombre de seguidors. 

 

I quant els val mantenir aquesta casa? 

Segons expliquen els joves a El Diario.es, cada un paga 380 euros de lloguer al mes. "A Londres la meva nòvia i jo paguem més de 1.000 euros per només un estudi. I aquí per 350 euros tenim piscina, bar, de tot"diu un d'ells. De fet, també tenen una habitació per cada un, terrasses, jardí, sala de jocs, jacuzzi...entre altres serveis. 

Ara bé, no tot és tan bonic com sembla. Des que es van posar de moda les mansions col·laboratives, que hi ha hagut diversos escàndols i denúncies per explotació. Així ho explica Rebecca Jennings al mitjà Vox: "Les estrelles es topen amb mànagers que afirmen que els faran guanyar milions i acaben perdent una fortuna". I és que, com diu la periodista, l'èxit és efímer.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: