5 famosos que van sortir (i alguns casar) amb els seus fans

per Redacció, el 12 de novembre de 2020 a les 13:08
En l'amor, els límits ens els solem posar nosaltres. Ens repetim que "no estem a l'altura" o que "mai aconseguirem estar amb aquella persona". El cert, però, és que en aquests temes no hi ha res impossible. De fet, per posar un exemple, hi ha moltes persones que han acabat sent parella, i fins i tot casant-se, amb els seus ídols. Us portem alguns casos:
 


Versió sense playbuzz
Jessica Alba i Cash Warren
Ell va treballar com assistent de producció a Los cuatro fantásticos per així poder conèixer l'actriu, de qui era fan. 

Matt Damon i Luciana Barroso
Ella treballava en un restaurant i va decidir demanar un autògraf a l'actor. Això va fer que diverses persones també s'aixequessin i comencessin a demanar fotos a l'artista. La cambrera al final va haver d'ajudar Matt Damon a amagar-se per tal de sortir del focus d'atenció. Durant aquella trobada va sorgir l'amor entre els dos i es van acabar casant.

Christian Bale i Sibi Blazic
Ella era una gran fan de l'actor, així que va acceptar treballar com a assistent a la pel·lícula Mujercitas gravada el 1994, on actuava Christian Bale. Al cap de poques setmanes es van posar a sortir. 

Patrick Dempsey i Jilian Fink
Ella admirava l'actor des dels seus inicis, així que quan la va contractar com a estilista no s'ho podia creure. A poc a poc es van acabar enamorant.

Maisie Williams and Ollie Jackson
Es van conèixer quan anaven a l'escola i el 2015, quan ella ja era famosa pel seu paper a Joc de Trons, es va retrobar. Van començar una relació que acabaria el 2018.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: