8 trucs per millorar les teves fotografies

per Redacció, el 21 de novembre de 2020 a les 06:00
Avui dia és molt comú utilitzar el telèfon mòbil per fer fotografies. Si bé és cert que fer bones fotografies és un art, hi ha sèrie de consells que pots seguir per millorar-les:

1.Neteja la lent


És un consell molt bàsic, però del que és fàcil descuidar-se. Assegura't de tenir-la sempre neta, ja que si no pots perdre qualitat de la fotografia.

2.Utilitza llum natural


La fotografia és llum i com més natural sigui aquesta, millor. Intenta evitar la llum artificial en la mesura que puguis i aprofita les hores de sol per fer bones fotografies.

3.Activa l'HDR


Aquesta opció permet exposar diferents zones de la imatge de manera similar encara que algunes siguin molt més fosques que les altres. Ajudarà a fer que la teva fotografia sigui més lluminosa, amb colors més brillants i ombres més definides.

4.Fes servir la quadrícula


Aquesta no sol venir activada per defecte, però ajuda a enquadrar la fotografia i ajustar-la més fàcilment.

instagram photography GIF by TIME

5.Desactiva el mode IA


Aquest mode aplica valors predeterminats a les fotografies. Moltes vegades aquesta opció provoca una sobresaturació de colors i per això es recomana desactivar-lo, ja que d'aquesta manera s'obtenen fotografies més naturals.

6.Utilitza el sensor principal


Si utilitzes el sensor ultra gran angular o macro és probable que la fotografia perdi qualitat.

7.Retoca allò bàsic


En cas que vulguis retocar la fotografia, la clau és fer una edició senzilla. Qualsevol aplicació et deixarà retocar l'exposició, el contrast o el detall. N’hi ha prou en tocar una mica de cada paràmetre.

8.Fes moltes fotografies


Fer-ne moltes et permetrà més tard escollir aquella que més t'agrada. A més, podràs passar-ho bé experimentant totes les possibilitats que té l'escena.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: