7 pel·lícules de Nadal que voldràs començar a veure avui mateix

per Adolescents.cat, el 22 de novembre de 2020 a les 08:13
Sembla ser que el Nadal cada any arriba més d'hora i una cosa està clara, aquest any tindrem més temps que mai per fer maratons de pel·lícules i sofà. Si ets fan del Nadal segurament hauràs vist que a Netflix ja hi ha moltes pelis per començar a veure. Nosaltres te n'hem fet un recull per si les vols anotar i començar-les a veure!

Amor de calendario


Emma Roberts és la protagonista de la primera producció nadalenca de Netflix de l’any. Una comèdia romàntica en la que també apareix Luke Bracey. Explica la història de la Sloane i en Jackson, dos solters que sempre van a les reunions familiars Sense parella i acaben emportant.se moltes preguntes. Despres de conèixer-se decideixen acompanyar-se l’un a l’altre a les seves trobades. El que semblava un joc acaba sent una preciosa història d’amor.



Operación Feliz Navidad

Aquesta història ens parla d’una legisladora del Congrés d’Estats Units que s’enamora d’un dels oficials quan viatja a una base amb la intenció de trobar proves d’un cas. Es troben en una bonica tradició de Nadal: repartir joguines per a nens en els llocs més inesperats del planeta.



La Navidad Mágica de los Jangle

Quins són els colors per excel·lència del Nadal? El verd i el vermell, sens dubte. I en aquesta pel·lícula els veuràs a totes les escenes. Explica la història d’una nena que gràcies al seu avi que ven joguines, aconseguirà entrar a un món del Nadal perfecte per viure aventures.



Recambio de Princesa

Si has vist “Cambio de Princesa” no podràs estar-te de mirar la segona part, “Recambio de princesa”. Vanessa Hudgens dóna vida a dues germanes bessones que no es coneixen i es troben a Chicago. Una és pastissera i l’altra és ni més ni menys que princesa. En aquest film es reuneixen de nou per viure més històries de Nadal.



Crónicas de Navidad 2

Ens va encantar “Crónicas de Navidad” així que estem desitjant aquesta segons part que s’estrenarà el dia 25 de novembre, un dia abans d’acció de gràcies, festivitat tradicional d’Estats Units. És la gran aposta nadalenca de Netflix i estem segurs/es que valdrà molt la pena.



Dash & Lily

Aquesta història és una adaptació del bestseller de Rachel Cohn i David Levithan en la que s’explica la història de dos joves que connecten el seu amor a través de cites escrites que s’intercanvien en un llibre que van deixant per diversos llocs de Nova York.



Dolly Parton: Navidad en la plaza

Tothom assegura que es parlarà molt d’aquesta pel·lícula que s’estrena avui mateix. La famosa cantant de country Dolly Parton encarnarà a una nova versió del senyor Scrooge, que pretén acabar amb el Nadal al poble on va néixer. La cantant no només actua, sinó que interpreta 14 noves cançons en aquesta pel·lícula que sí, és un musical.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: