5 consells per alleujar les molèsties de la mascareta

per Adolescents.cat, el 22 de novembre de 2020 a les 08:49
Sí, sabem que és molt pesat portar mascareta tot el dia, però és el que ens toca per cuidar-nos els uns als altres. Si sents molèsties molt sovint, llegeix amb atenció aquests 5 consells i recomanacions perquè et poden ajudar molt!

Troba el disseny més adequat per a tu


Hi ha molts dissenys diferents de mascaretes i és important trobar la que ens resulta més còmoda. Se t’ha d’agafar bé sense fer-te mal a la car ni les orelles. Ves provant diferents models fins que trobis el que millor se t’adapta. Una aposta pràcticament segura són les quirúrgiques.

Compta amb recanvis a casa sempre


És important tenir-ne de netes a casa sempre per si les necessites. Encara que en facis servir de roba, és bo que en tinguis un parell més i també un paquet de quirúrgiques per si les necessites en algun moment.

Fes-ne un bon manteniment

En el cas de les mascaretes de roba és important rentar-les bé i és recomanable fer servir un sabó ecològic per evitar respirar productes químics com el detergent i el suavitzant. D’aquesta manera evites reaccions a la pell i el teixit de la mascareta també durarà més. S’han de rentar durant una bona estona i a més de 60 graus perquè es desinfectin bé. El millor és assecar-les al sol perquè no hi quedi humitat, sinó prop de la calefacció.

A l’escola: ventilació

A l’escola es procura en la mesura del possible fer una bona ventilació de tant en tant i l’aparell respiratori ho agraiex molt. Aprofita també l’estona de pati per respirar una mica guardant les distàncies.

Aprèn a respirar bé

Normalment no respirem de forma conscient, de fet acostumem a respirar molt superficialment i no ens adonem del poder que té la respiració. És la millor medicina per calmar l’estrès i l’ansietat. Prova de fer respiracions profundes fent baixar l’aire cap a la panxa, això et calmarà molt.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: