WhatsApp té el truc definitiu per saber si la persona que et mola val la pena

per Adolescents.cat, el 22 de novembre de 2020 a les 08:57
Lligar no és fàcil, hi ha persones que tenen molta més facilitat per conèixer gent nova i establir relacions quan no hi ha confiança. La pandèmia ha fet que lligar sigui encara més difícil i que haguem de conèixer les persones i avançar en les relacions de manera molt més virtual.

Ara bé, com sabem saber més d’una persona que no coneixem en persona? Com sabem si ens dóna confiança, si el seu caràcter pot encaixar amb el nostre, etc.? Doncs bé, hi ha una eina de WhatsApp que fas servir cada dia i que et pot donar molta informació sobre una altra persona: els àudios.


Podem saber i percebre molt d’una altra persona a través de la seva forma de parlar i comunicar-se. Quines preguntes t’hauries de fer per saber si t’agrada mentre escoltes els seus àudios?

1. Para atenció en si hi ha sarcasme i ironia en la seva veu

2. Quines paraules, frases i expressions fa servir?
3. Veu el got mig ple o mig buit?
4. És una persona divertida o més seriosa?
5. T’agradaria sentir la seva veu cada dia?
6. Et transmet pau o és té més nervi?


Pensa que quan xategem tenim molt temps per pensar què diem i com ho diem, mentre que amb les notes de veu podem ser molt més autèntics i autèntiques! Així que és una manera més pura i sincera de conèixer a l’altra persona. A més, parlar amb àudios és molt més pràctic i simple!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: