Així és la nova opció que ha incorporat Instagram

per Redacció, el 17 de novembre de 2020 a les 10:10
Arriba a Facebook Messenger i a Instagram el "Vanish Mode", un mode que fa que els missatges desapareguin una vegada han estat llegits. Aquesta opció permet que els tetxos i les fotografies siguin efímers, igual que passava amb Snapchat.

Com funciona?


El nou mode apareixerà a ambdues aplicacions com una opció que es pot activar i desactivar des de la configuració de qualsevol conversa. També s'hi pot entrar lliscant el dit cap avall dins una finestra del xat. L'opció per desactivar-lo es troba a la part superior de la conversa o bé tornant a lliscar el dit. Per tal que funcioni, però, l'altra persona també l'haurà d'activar.

Amb aquesta funció Facebook replica una de les característiques més interessants de Snapchat i per la qual va guanyar tanta popularitat. Els missatges efímers fan que les converses semblin més privades encara que no sigui així.  Aquest mode ja ha arribat a Facebook Messenger a alguns països i s'està provant a Instagram. De totes maneres, encara no es pot fer servir en tots els dispositius, així que caldrà esperar.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: