Així sona el primer videoclip d'Oxigen, un grup format per adolescents de 13 i 14 anys!

per Elvira Vilardell, el 20 de novembre de 2020 a les 09:15
Es diuen Oxigen, tenen entre 13 i 14 anys i aquest novembre presenten Desitjos, el videoclip del seu primer single que Adolescents.cat estrena en exclusiva. El tema, amb lletra i música de Miquel Abras, convida a viure sense prejudicis i sense pors. A caminar per la vida amb il·lusió i respecte. 

Tot i que aquest és el seu primer single oficial, els cinc adolescents que formen aquest grup musical ja havien publicat altres temes plegats. De fet van començar a endinsar-se en el món de la música el desembre del 2019 amb el projecte Sound On fent versions d'artistes actuals com Dua Lipa i Stay Homas, però també de bandes mítiques com The Clash o Radiohead. 

Hem volgut parlar amb ells per conèixer una mica més la seva història i els seus plans de futur. Us deixem amb l'entrevista que els hem fet. 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: