L'home més sexy d'aquest 2020?

per NacióDigital, el 19 de novembre de 2020 a les 10:33

Com cada any, la revista People ha triat a l'home viu "més sexy del món". Michael B. Jordan, actor de Black Panther i Creed, ha estat l'escollit i ha protagonitzat la portada de la publicació en el seu número de novembre. 


El 2013, Michael B. Jordan va aparèixer a la revista, però en aquella ocasió va formar part del número Ones to Watch, centrat en estrelles emergents. L'artista ve entrar en aquesta classificació per la seva aclamada actuació en la pel·lícula Fruitvale Station

Com sempre passa quan People publica aquesta portada, la gent s'ha preguntat: realment hi ha una persona més atractiva que la resta? El cert és que no: la bellesa és subjectiva i tots som sexys als ulls d'algú. És per això que avui us volem preguntar: vosaltres què trobeu especialment sexy? El sentit de l'humor? L'amabilitat? Responeu-nos als comentaris.

 

En Michael B. Jordan, a la portada del 30 de novembre Foto: People


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: