Google Fotos començarà a ser de pagament

per Redacció, el 19 de novembre de 2020 a les 13:41
Google ha anunciat al seu blog que a partir del dia 1 de juny del 2021 desactivarà la còpia de seguretat gratuïta en alta definició per a totes les fotografies i vídeos que es facin des del telèfon mòbil.

Així doncs, si t'estàs preguntant què passarà ara amb totes les fotografies que hi tens penjades, la resposta és que totes aquelles que ja estiguin penjades o que es pengin abans del dia 1 de juny quedaran allà guardades. El que pretén Google és oferir 15GB d'espai disponible gratuït per a penjar-hi contingut i, una vegada esgotat aquest espai, oferirà la possibilitat d'ampliar-ho pagant una quota.


Aquest espai, però, serà compartit entre Gmail, Google Drive i Google Fotos, de manera que si acumules molts arxius al núvol gratuït de Google, estaràs ocupant espai per a les imatges.  Si vols tenir una còpia de seguretat automàtica de totes les fotografies i vídeos que facis, tens alternatives com les que proposen des de RAC1

1.Amazon Photos

 

Aquesta opció és de pagament. Fa la mateixa funció que Google Fotos i el seu cost és de 36 euros anuals. Et permet penjar el contingut al núvol sempre que tinguis un compte Prime. Tindràs espai il·limitat per penjar fotografies i es guardaran en format original, respectant així les dimensions. Pel que fa als vídeos, tan sols tindràs 5GB i una vegada superat aquest límit hauràs de comprar més espai.

2.Synology DS File


 Synology és una de les marques més importants d'emmagatzematge en xarxa. Una de les seves apps de gestió és DS File, un administrador d'arxius al núvol que et permet accedir al teu servidor des de qualsevol lloc. Disposa de la funció Photo Backup, que carrega automàticament totes les fotografies i vídeos que facis a la carpeta de la teva unitat. El preu és elevat, però tens el control de tots els arxius i no hi ha límit d’espai, sinó tan sols la capacitat del disc dur que tinguis instal·lat al teu servidor.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: