Digues com et sents i et diré quina sèrie mirar

per Redacció, el 26 de novembre de 2020 a les 06:00
De vegades el nostre estat d'ànim juga un paper important a l'hora d'escollir una sèrie. Avui te'n portem algunes classificades per diferents moments:

1.Per desconnectar

  

Per quan necessites un moment de desconnexió, "Brooklyn Nine-Nine" t’ajudarà a deixar la ment en blanc. És una sitcom de comèdia ambientada a una comissaria de policies plena de personatges singulars que intenten combatre diferents crims. De ben segur et farà anar a dormir amb un somriure a la cara. 
 
 

2.Per superar un mal moment amorós

 
La sèrie "Crazy Ex Girlfriend" farà que aprenguis dels errors del personatge i t'ajudarà a realtivitzar certs temes. I, sobretot, riuràs molt!

 

3.Per si tens ganes d'estar en família

 
"Días de navidad" és una sèrie formada per tres episodis, tres èpoques i la mateixa generació de germanes el dia de Nadal. Al llarg de la temporada es pot observar la relació entre elles i el context en què van creixent. Ha estat creada per Pau Freixes i parla sobre el pas del temps a través de tres etapes vitals crucials com són l'adolescència, la vida adulta i la tercera edat.
 

4.Per quan estàs enamorat

 
Si en l'únic que pots pensar és en l'amor, has de veure "Outlander". Aquesta sèrie ens presenta la història d'una dona del segle XX que viatja en el temps per accident i es troba a l'Escòcia de l'any 1743 enmig de la guerra. Allà coneix un escocès que farà que es plantegi moltes coses.
 

5.Per quan busques acció

 
La sèrie "The Witcher" està ambientada en un món màgic envaït pel caos en el qual els seus protagonistes busquen la manera de sobreviure caçant monstres. El destí del protagonista Geralt de Rivia està entrellaçat amb d'una jove d'un regne caigut, encara que ell no ho sàpiga. Aquesta sèrie et mantindrà enganxat a la pantalla i farà que t'augmenti l'energia.
 

6.Per quan tens ganes d'aprendre i descobrir

 
"En pocas palabras" és un mini documental en forma de sèrie de Netflix que tracta en profunditat temes molt interessants. La seva durada és de menys de mitja hora i s'hi poden trobar diferents temàtiques com la ment, el sexe, el coronavirus, les eleccions, etc. Així doncs, tracta temes d'actualitat que et faran gaudir aprenent.
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: