Rosalía guanya tres Grammy llatins: 10 dades sobre ella que potser no sabies

per NacióDigital, el 20 de novembre de 2020 a les 08:47
Rosalía ha guanyat tres dels quatre premis als quals optava a la gala dels guardons Grammy llatins, que s'han lliurat aquesta matinada de manera telemàtica. Els premis, que s'han conegut durant la pregala, són millor cançó urbana i millor fusió/interpretació urbana per Yo por ti, tu por mi amb la col·laboració d'Ozuna, i millor vídeo musical versió curta per TKN, amb el cantant de rap Travis Scott. La quarta categoria era millor cançó de pop/rock per Dolerme.
 
La cerimònia, que ha començat a la una de la matinada, hora catalana, ha tingut lloc a Miami, Florida, i ha comptat amb actuacions telemàtiques. Aquest any no ha tingut públic ni la tradicional catifa vermella. Amb tot, ha mantingut l'esperit llatí amb les actuacions de J Balvin, Anitta, Ricky Martin, los Tigres del Norte i Rauw Alejandro.

L'encarregat de dirigir la gala havia de ser el cantant i actor mexicà Carlos Rivera però, per proximitat amb un cas de coronavirus, va decidir cancel·lar la seva participació. Les actrius Ana Brenda Contreras i Yalitza Aparicio i el cantant Víctor Manuelle han estat les mestres de cerimònies.

Us deixem amb algunes dades sobre Rosalía que potser no sabíeu:


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: