Canvis a Tik Tok: l'app permet que els pares i mares controlin aquestes opcions

per Redacció, el 20 de novembre de 2020 a les 10:43
Tik Tok ha afegit noves opcions: des d'aquesta setmana permet que els pares dels menors d'edat triïn qui pot comentar les publicacions dels seus fills. A més a més també els dóna la possibilitat de triar si els seus comptes són privats o públics. 

Aquests canvis formen part del Mode de Sincronització Familiar, que la plataforma va llançar a principi d'aquest 2020. Aquesta funció permet als pares enllaçar els seus comptes amb les dels seus fills per així poder controlar quins continguts veuen i a qui arriben els vídeos que publiquen ells. 

 

El Mode de Sincronització Familiar ja donava l'opció als pares d'accedir a funcions com la gestió del temps en pantalla o la restricció de certs missatges directes.


Amb l'ampliació d'aquest mode, Tik Tok vol donar més poder a les famílies per tal de protegir la privacitat dels seus fills i fer d'aquesta app un espai més segur. Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: