Charli d'Amelio ha perdut gairebé un milió de seguidors després de publicar aquest vídeo

per Redacció, el 20 de novembre de 2020 a les 13:17
Indignació amb Charli d'Amelio. La famosa tik toker ha perdut gairebé un milió de seguidors després de la polèmica que ha provocat un dels seus últims vídeos, en què apareix fent cares de fàstic juntament amb la seva germana mentre es menja una parella preparada pel xef Aaron May. 

El vídeo va ser publicat al compte de Youtube The D'Amelio Family i formava part de la sèrie Dinner With de Amelio's, en què la popular família comparteix un àpat amb algú famós, en aquest cas James Charles.



Tot i que el xef es va agafar les preguntes i el comportament de les germanes d'Amelio com una broma, molta gent no ho va interpretar així. Diversos usuaris van assenyalar que les tik tokers havien actuat de manera "maleducada" i "prepotent". A més a més, durant el vídeo la Charli també fa diversos comentaris sobre la seva fama i el seu nombre de seguidors que no han estat ben rebuts a les xarxes socials.  Tot plegat ha provocat que la tik toker perdés seguidors, rebés centenars de comentaris negatius i fins i tot amenaces, segons ha explicat ella mateixa. "Si aquesta és la comunitat en la qual estic i en la qual he de fer coses, no sé si vull seguir", ha assegurat. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: