Denuncien una agressió transfòbica a una jove de 19 anys a Barcelona

per NacióDigital, el 21 de novembre de 2020 a les 19:22
L'Eva, una noia transgènere de 19 anys, ha denunciat a través de les xarxes socials que ha patit una agressió transfòbica aquesta passada nit pels carrers de Barcelona. La noia relata que, només sortir de casa, va començar a ser increpada amb diversos insults com "Puto travelo!" o "Engendro!", poc abans de ser agredida brutalment amb cops de puny a la cara, puntades de peu i altres cops arreu del cos.
 

Explica que ser transgènere no la fa "menys normal" i reivindica el seu dret a sortir al carrer, a fer el que vulgui amb les seves xarxes socials i a tenir els mateixos drets que la resta de persones. "Bastant malament ho he hagut ja de passar tota la meva vida intentant ser el que sóc perquè ara vingui algú a arrabassar-m'ho", afirma. 

La noia, que porta dos mesos vivint a Barcelona, confessa que va venir a la capital catalana "buscant pau, a gaudir d'ella mateixa i a no ser humiliada, agredida o fer-se sentir com un monstre. "Expliqueu-li a la meva mare això, digueu-li a la vostra família que està a quilòmetres que us han fotut d'hòsties per ser transsexuals. No m'ho mereixo", denuncia públicament. "No vull morir demà", conclou.


L'Observatori contra l'homofòbia ja s'ha fet ressò del cas i exigeixen a les administracions que es facin "polítiques públiques efectives" per protegir el col·lectiu.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: