No tens clar si fer-te un tatuatge? Aquest pot ser l'opció ideal

per Adolescents.cat, el 29 de novembre de 2020 a les 08:41
T’agraden els tatuatges però et fa por pensar que aquell dibuix o paraula estarà marcada a la teva pell per sempre més? Doncs aquesta nova moda podria ser per tu. Per què? Doncs perquè són tatuatges invisibles, també coneguts com tatuatges de llum negra o UV.

Tot i que fa anys que existeixen, últimament aquests tatuatges invisibles han guanyat popularitat sobretot entre persones que els encanta sortir de festa, ja que brillen amb els llums de discoteques, festes i clubs. Així doncs, tant si vols un disseny diferent i original com si vols un tatuatge que només aparegui en situacions puntuals, aquesta pot ser una bona opció. 


Has de tenir en compte que aquests tatuatges no brillen per ells mateixos en la foscor, sinó que necessiten llum ultravioleta per brillar. A més la tinta que s’utilitza és més fina, és per això que la persona que te’ls faci n’ha de saber molt i tenir molta experiència perquè no t’emportis un disgust.

Per altra banda, durant els primers anys el tatuatge es percebrà una mica a la llum del dia ja que ha de passar temps perquè la pell tatuada torni a bronzejar-se i les línies siguin totalment imperceptibles. Qui els porta assegura que duren fins a 5 anys ja que la tinta va desapareixent, però com més es cuidi, més duren. Si el vols és millor que es calmi la situació i puguis tornar a sortir de festa, perquè sinó, ja veus que és absurd!


I com a cosa MOLT IMPORTANT, la tinta d’aquests tatuatges conté fòsfor, que en quantitats elevades pot ser perjudicial per la salut. Així que un de petitó és suficient!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UV tattoos (@uvtattoos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERROR | 5:36am (@5.36error)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UV tattoos (@uvtattoos)










Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: