Aquestes són les pel·lícules que voldràs anar a veure al cinema

per Redacció, el 24 de novembre de 2020 a les 06:00

A partir d'aquest dilluns els cinemes tornen a estar oberts amb un 50% de l'aforament disponible. És per això que et proposem 8 pel·lícules que pots anar a veure aquests dies:


1.Eso que tú me das

 
És un documental en forma d'entrevista dirigit per Jordi Évole sobre la vida d’en Pau Donés, el cantant de Jarabe de Palo. L'any 2015 li van diagnosticar un càncer amb què va haver de conviure durant cinc anys. Vint dies abans de morir, va trucar al seu amic Jordi Évole des de l'hospital i li va demanar tenir una conversa "Eso que tu me das" és el resultat d'aquest diàleg. Si encara no l'heu vista, val molt la pena fer-ho.

 

2.Los europeos

 
És una pel·lícula dramàtica situada a l'època de la postguerra a Espanya. Narra la història de dos homes solters que a finals dels anys cinquanta viatgen a Eivissa atrets pel mite sexual de les turistes europees i la il·lusió de la llibertat. Una vegada arribats a l'illa, però, res serà com ells esperaven.
 

3.Corpus Christi

 
Aquesta pel·lícula ens presenta en Daniel, un noi de vint anys, que experimenta una transformació espiritual mentre viu en un Centre de Detenció Juvenil. Vol ser sacerdot, però això és impossible a causa dels seus antecedents penals. Quan és enviat a treballar al taller de fusteria d'una petita localitat, es fa passar per sacerdot i es fa càrrec accidentalment d'una parròquia local. L'arribada del jove és una oportunitat per a la comunitat local de començar el seu procés de sanació després de la vivència d'una tragèdia.
 

4.The Mystery of the Pink Flamingo

 
És una pel·lícula caracteritzada per l'acció. Narra la història de Rigo Pex la vida del qual es veu pertorbada per un estrany fenomen: el Pink Flamingo. Comencen a aparèixer flamencs per tot arreu, portant al Rigo a iniciar una investigació per revelar el seu misteriós significat. Estudiarà el seu impacte en la societat i viatjarà als Estats Units per conèixer un seguit de personatges amb molta personalitat. El Rigo ens ensenyarà com les icones ens poden ajudar a trobar la nostra pròpia identitat i canviar les nostres vides.
 

5.Ni de coña

 
És una comèdia espanyola sobre quatre parelles a punt de separar-se que decideixen assistir a una teràpia al Carib. Allà coneixeran a uns gurus de l'amor que amb els seus mètodes poc ortodoxos capgiraran els seus mons.
 

6.El año que dejamos de jugar

 
Està protagonitzada per l'Anna, una nena de nou anys que viu feliçment a Berlín als anys trenta fins a l'arribada de Hitler al poder. Aquest fet canvia la seva vida i la de la seva família, que són d'origen jueu.
 

7.¡Ni te me acerques!

 
És una comèdia que se situa en el moment que va aparèixer la pandèmia de la covid-19. Juan és el protagonista i és un escriptor que es troba a l'atur. Poc abans de l'aparició del coronavirus, decideix començar a treballar com a guàrdia de l'Hotel Balneari d'Arinyó, la mateixa zona on es va ambientar un dels seus llibres més venuts. De cop, però, Espanya entra en quarantena i sembla que el món es para. El que semblava que anava a ser una feina senzilla de quinze dies, s'acaba complicant una mica.
 

8.Sentimental

 
Aquesta pel·lícula està inspirada en l'obra teatral debut de Cesc Gay anomenada "Los vecinos de arriba". Ens narra la història de Julio i Ana, una parella que fa més de quinze anys que estan junts. Una nit l'Ana decideix convidar a casa als veïns del pis de dalt, que els faran una proposta inusual i sorprenent que convertirà la vetllada planejada en una totalment diferent.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: