10 coses que potser no sabies sobre Charli d'Amelio

per Redacció, el 24 de novembre de 2020 a les 09:06
Charli d'Amelio ha aconseguit batre un nou rècord i s'ha convertit en la primera tik toker a arribar als 100 milions de seguidors. Ho ha fet, a més, en només un any: l'adolescent, de 16 anys, va publicar el seu primer vídeo en aquesta xarxa social el novembre de 2019. Avui recuperem un article amb algunes curiositats sobre ella que potser no sabíeu.
 


Versió sense playbuzz

El seu primer vídeo viral a Tik Tok va ser Move With Joy. Des de llavors que no ha parat de guanyar seguidors i ja n'acumula més de 19 milions. 

De fet, va aconseguir sumar 8 milions de followers en només 6 mesos. Com? Doncs segons ha comentat en diverses entrevistes, ni ella mateixa ho sap: "M'agradaria explicar-vos que va passar, però no en tinc ni idea.",

Ella i la seva germana Dixie han fitxat per l'agència United Talent Agency per tal de fer més col·laboracions amb marques, publicar llibres, preparar gires...Per cert, tot i que siguin clavades no són bessones. De fet, es porten 3 anys de diferència (la Dixie és la gran).

El novembre de 2019 va ballar en una de les actuacions que la Bebe Rexah i els Jonas Brothers van fer a Nova York. 

Ha assegurat en diverses entrevistes, que la seva fama li dificulta el seu dia a dia, sobretot a l'hora d'anar a l'institut. La tik toker va confessar que havia vist gent a classe gravant-la i compartint vídeos seus enregistrats sense consentiment.

Ha posat veu a un dels personatges de la pel·lícula animada Stardog and Turbocat. De fet, ha mencionat en diverses entrevistes que li agradaria fer més coses relacionades amb el món del cinema.

El seu somni és convertir-se en ballarina professional: ha participat en competicions professionals des que tenia 5 anys. 

Jennifer Lopez és una de les seves referents des que era petita..i aquest passat gener va aconseguir ballar amb ella gràcies al repte #JLoSuperBowlChallenge!

Segons diversos experts en finances, des que és a Tik Tok Charlie d'Amelio ha aconseguit guanyar entre 3 i 8 milions de dòlars.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: