Enfilat a un arbre de 10 metres i a -10ºC: el cas d'un estudiant siberià per seguir les classes online

per Redacció, el 24 de novembre de 2020 a les 11:27
Alexéi Dudoladov cada dia s'enfila a un arbre de 10 metres per poder seguir les classes online de la universitat des que es van anul·lar les presencials a causa de la Covid-19. Aquest estudiant d'Enginyeria Mecànica Naval assegura que ara per ara és l'única manera que té de descarregar-se els continguts acadèmics i connectar-se a les videoconferències dels professors/es. 

El jove, de 21 anys, viu a Stankevichi, un petit municipi de Sibèria on la connexió a internet és pèssima. "No hi ha fibra i la cobertura és dolentíssima. Així que per aconseguir senyal he de pujar dalt d'un arbre que tinc prop de casa", explica. 


Per tal de denunciar la situació que ell i altres companys/es estan vivint, Alexéi Dudoladov ha fet un vídeo de denúncia a Tik tok i, gràcies a aquest, ha aconseguit que les autoritats de la zona es comprometessin a millorar les condicions dels estudiants, si bé encara no han concretat ni quan ni com. 

Esperem que trobin una solució aviat i que Alexéi Dudoladov pugui fer les classes des de casa i no enfilat a un arbre a temperatures de -10ºC.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: