4 senyals subtils per detectar si una persona està interessada en tu

per Redacció, el 24 de novembre de 2020 a les 11:47

Quan tenim cites amb altres persones, som capaços de detectar de manera inconscient els senyals que ens donen per mostrar el seu interès. Així, podem detectar el moment exacte en què la connexió s'encén, però també quan la quedada no té cap futur. Des de Psycology Today t'expliquen quins són els gestos més comuns per mostrar interès i com pots utilitzar-los a favor teu:


1.Escaneig

 
Quan entres en un lloc ple de gent que no has vist abans, fas un “escàner” general. Aquest és un gest natural, no s'ha d'entendre com un acte negatiu. Fins i tot en espais amb persones que ja coneixes, es realitza aquest escàner. L'explicació és que biològicament detectes a qui t'interessa i a partir d'aquí decideixes si vols mostrar interès o no.


2.Mirada

 
Aquest pas és intencionat i busca mostrar interès en l’altre. Segons l’article, els homes solen fer-ho de manera imminent: miren i seguidament aparten la mirada. Les dones, en canvi, solen mantenir-la. A partir d’aquí s’inicia el flirteig i normalment un dels dos acaba fent el primer pas.

3.Tocar-se

 
Després de portar una estona intercanviant mirades, el següent senyal d’interès sol ser tocar-se...a un mateix. Pot ser el simple gest de col·locar-se les ulleres, tocar-se la cara o arreglar-se els cabells. Són petits detalls que es van realitzant i que mostren que existeix una atracció. 

4.Les mans

 
Quan es crea un apropament, com una conversa, és molt comú que apareguin moviments amb les mans. Si hi ha interès, notaràs que les mans sempre estan a la vista. És un dels punts en els quals hi ha menys intenció i que sol sorgir de manera orgànica.

5.Moviments curts

 
Moure el coll subtilment, mirar cap a un costat breument, canviar el pes d'una cama a l'altra, gesticular amb les espatlles... També hi pot haver un subtil moviment de celles o d'humitejar els llavis amb la llengua. Tots aquests són una mostra de desig. 

Aquests són senyals que se solen produir en directe, però que també poden tenir lloc durant una videotrucada. Així que, si no pots tenir cites presencials amb la persona que vols, també pots detectar aquests senyals!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: