El govern espanyol proposa reduir el toc de queda per Cap d'Any

per NacióDigital, el 24 de novembre de 2020 a les 11:58
El govern espanyol proposa limitar a sis persones les reunions familiars i socials que se celebren durant les festes de Nadal i un confinament nocturn entre les 1.00 hores de la nit i les 6.00 hores del matí els dies 24 i 31 de desembre, Nit de Nadal i Cap d'Any respectivament. Aquestes serien les mesures que es contemplen a l'esborrany "Propostes de mesures de salut pública enfront de la Covid-19 per a la celebració de les festes nadalenques", a què ha tingut accés Europa Press.

En les reunions en l'àmbit familiar es recomana limitar la participació només entre els membres que pertanyin al mateix grup de convivència, si bé en el cas que hi hagi alguna persona externa no convivent habitual, les reunions seran de fins a un màxim de 6 persones i s'ha de garantir les mesures de prevenció, independentment de si són familiars o no.


A més, recomana evitar o minimitzar les reunions en l'àmbit social (celebracions de la feina, antics alumnes o clubs esportius, entre d'altres) i, en el cas de celebrar-se, hauran de ser d'un màxim de 6 persones i preferiblement a l'exterior (a l'aire lliure o en terrasses amb màxim 2 parets).

No haurien d'acudir a cap reunió familiar o social aquelles persones que han estat diagnosticades amb Covid-19 i encara estan en període de transmissibilitat; tenen símptomes de la malaltia; estan esperant els resultats de la prova diagnòstica de coronavirus; o poden haver estat exposades a algú amb Covid-19 en els últims 14 dies.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: