Netflix ha anunciat els nous actors de la sèrie Stranger Things

per Redacció, el 25 de novembre de 2020 a les 08:00

Després de gairebé sis mesos de parada en la producció d’Stranger Things per la pandèmia, l'equip ha reprès el rodatge i ja s'estan gravant els nous episodis de la sèrie.


Netflix ha anunciat els 8 noms dels actors que incorporarà aquesta quarta temporada i alguns d'ells són noms coneguts.

Jamie Campbell Bower

 

És l'actor que interpretarà a Peter Ballard, un home bondadós que treballa com a paramèdic en un hospital psiquiàtric. Hem pogut veure a aquest actor a sèries com “Cazadores de sombras: ciudad de hueso” i “Sweeney Todd: El barbero demoníaco de la calle Fleet”.
 

Eduardo Franco

 
Interpretarà a Argyle, el nou millor amic d'en Jonathan, un drogaddicte amant de la diversió que entrega, amb orgull, les pizzes per Sufer Boy Pizza. A Eduardo Franco se l'ha pogut veure a “Súper empollonas” o “The Binge”.
 

Joseph Quinn

 
El seu personatge és Eddie Munson, un audaç metal·lúrgic dels vuitanta que dirigeix el Club Hellfire, el club oficial de D&D de l'escola d'Hawkins. Serà odiat per tots aquells qui no l'entenen i estimat per aquells que sí que ho fan. Es trobarà en un aterridor epicentre del misteri d'aquesta nova temporada. Aquest actor ha treballat en projectes com “Catherine the Great” o “Howards End”.
 

Sherman Augustus

 
Ha aparegut a “Into the Badlands” i “Westworld” i ara interpretarà al tinent coronel Sullivan. Un home intel·ligent que creu conèixer la manera per acabar amb tot el mal de Hawkins d'una vegada per totes.
 

Mason Dye

 
Interpretarà a Jason Carver, un noi que sembla tenir-ho tot. És guapo, ric, una estrella de l'esport i surt amb la noia més popular de l'escola. Però quan el mal comença a amenaçar a Hawkins, el perfecte món en què viu començarà a ensorrar-se. Ha aparegut a “Bosch” i a “Los Goldberg”.
 

Nikola Djuricko

 
Donarà vida a Yuri, un sòrdid i impredictible contrabandista rus a qui li tornen boig els acudits dolents i els diners en efectiu. Ha aparegut a sèries com “Genius” i “En tierra de sangre y miel”.
 

Robert Englund

 
Va interpretar el paper de Freddy Kruge a la saga de “Pesadilla en Elm Street”. El seu paper a Stranger Things serà interpretar a Victor Greel, un home pertorbat i intimidant que va ser internat en un hospital psiquiàtric després d'haver comès un assassinat als anys cinquanta.
 

Tow Wlaschiha

 
El trobarem a sèries com “Juego de Tronos” i “Jack Ryan”. Aquesta vegada interpretarà a Dimitri, un guardià de presó rus. El seu personatge és intel·ligent, astut i encantador, però potser no es pot confiar tant en ell com sembla.
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: