Horòscop de l'amor: del 25 de novembre a l'1 de desembre

per Redacció, el 25 de novembre de 2020 a les 08:20
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!
 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (4/5)
Has arribat a un punt on cal que et miris la situació des d’un punt de vista objectiu. Et sents bé amb el que teniu o vols una altra cosa? Val més saber ara si t’estàs conformant que no deixar passar els dies i que tot es compliqui. Consell: Decideixis el que decideixis, sincera’t aviat. 

TAURE (3/5)
S’acosten canvis importants a la teva vida i has d’estar preparat/da pel que vindrà. No pots seguir mantenint el contacte, com si res, amb velles relacions. Una cosa és ser cordial i l’altra mantenir esperances en segones oportunitats que no arribaran mai. Dia de la sort: dilluns. 

BESSONS (4/5)
Aquesta serà una bona setmana per consolidar la relació que tens amb algú que t’agrada. Una conversa farà que us obriu i parleu dels vostres sentiments i expectatives. Deixa que les paraules surtin soles i no tinguis por en ser totalment sincer/a. Dia de la sort: Divendres.  

CRANC (3/5) 
Si tens parella, la teva relació cada vegada és més sòlida però no has d’oblidar que els detalls són els que trenquen la rutina i que precisament la rutina, és el que has d’evitar. Si estàs solter/a, un retrobament farà que tornin alguns fantasmes del passat. Color: Blau marí. 

LLEÓ (5/5)
Bona setmana per la passió. El desig farà que el teu cos estigui receptiu així que experimenta. A més a més, si tens parella, serà perfecte per provar coses noves que a vegades et fan vergonya fer. Consell: Trenca tabús i no oblidis donar-te plaer a tu mateix/a. 

VERGE (2/5)
Tindràs dues sensacions contradictòries, respecte a l’amor, i estaràs ratllat/da. Per una banda, el teu instint et diu que tot anirà bé i que t’has de deixar portar però, els fets, no demostraran el mateix i estaràs molt confós/a. Consell: Confia en els teus amics/gues i deixa’t aconsellar. 
 
BALANÇA (3/5)
A vegades et costa ser comprensiu/va però saps reconèixer quan t’equivoques. Algú especial per tu, estarà una mica distant però si li demanes com està, t’adonaràs que està atabalat/da per un tema aliè a tu. Consell: demostra-li que pot confiar en tu i que li faràs costat.

ESCORPÍ (2/5)
Quan tens tan clar com han de funcionar les coses i la gent del teu voltant fa tot el contrari, et poses histèric/a. En un tema concret, tindràs un punt de vista oposat a algú que t’agrada i això us confrontarà. Consell: intenta raonar-ho però abans, també hauràs escoltar la seva versió.

SAGITARI (5/5)
La relació que tens amb algú ha arribat a un punt d’inflexió i si et mostres receptiu/va, aquesta podria ser una setmana decisiva per vosaltres. Deixa de tenir-li por al compromís i que els sentiments flueixin. Escolta què t’han de dir i digues què sents sense filtres. Consell: Arrisca’t!

CAPRICORN (2/5)
Tens por a sentir-te vulnerable i al rebuig, per això deixes que les coses passin soles i no afrontes les converses sobre l’amor. Pensa que si ho parleu i t’expresses, sabràs abans què sent l’altra persona i deixaràs de donar-hi tantes voltes. Consell: No siguis molt exigent. 

AQUARI (3/5)
No ets prou sincer/a amb els teus sentiments però alhora, esperes que l’altra gent actuï com a tu t’agradaria, i per això, hi haurà un mal entès amb algú que t’agrada. Si no aclareixes les teves intencions i sentiments, algú altre patirà les conseqüències. Dia de la sort: Diumenge.  

PEIXOS (3/5)
Tens la relació amb algú una mica oblidada, però sobretot, és per la falta de comunicació. Aquesta persona t’estima i està pendent de tu però, en canvi, tu fas la teva i no li expliques res del que et passa. Vés amb compte: la falta de diàleg es pot percebre com a falta d’interès.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: