5 sèries noves per començar aquest desembre

per Redacció, el 28 de novembre de 2020 a les 06:00
Aquest desembre arriben noves sèries a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les produccions que s'estrenen:

1.Euphoria, episodis especials 
El primer episodi especial segueix la Rue mentre celebra el Nadal. Escrit i dirigit pel creador de la sèrie, Sam Levinson, l'episodi, també està protagonitzat per Colman Domingo, que va aparèixer en la primera temporada. El títol i la data del segon episodi s'anunciaran pròximament. On es pot veure? HBO. Quan? A partir del 7 de desembre. 

2.El desorden que dejas 
Adaptació de la novel·la amb el mateix títol de Carlos Montero en la qual una professora arriba a un poble gallec per a substituir a una dona que es va suïcidar. Poc després d'arribar troba una nota que diu 'i tu quant trigaràs a morir?'. Això farà que tracti de descobrir què va passar amb la seva predecessora. Inma Cuesta, Bàrbara Lennie i Arón Piper encapçalen el repartiment. On és pot veure? Netflix. Quan? A partir de l'11 de desembre.

3.The wilds 
Segueix a un grup d'adolescents de diferents orígens que han de lluitar per la supervivència després que un accident d'avió les deixi en una illa deserta. Les nàufragues s'enfronten i s'uneixen a mesura que aprenen més sobre les altres, els secrets que guarden i els traumes que han patit. A més, descobriran que no van acabar en aquesta illa per accident. On es pot veure?Amazon Prime Vídeo. Quan? A partir de l'11 de desembre.

4.Bridgerton 
Basada en unes novel·les romàntiques ambientades en l'alta societat londinenca de principis del segle XIX. Els Bridgerton són vuit germans d'una família aristocràtica que es mouen en un món en el qual les dinàmiques de poder, el sexe, l'amor i la traïció són claus. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 25 de desembre. 

5.Las escalofriantes aventuras de Sabrina
Quarta i última temporada de l'adaptació de Netflix del còmic Chilling Adventures of Sabrina, que té com a protagonista a una jove, mig humana i mig bruixa, que lluita per entendre el món sobrenatural que va descobrint de mica en mica mentre es fa adulta. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 31 de desembre.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: