Quines mesures hi haurà per les festes de Nadal?

Hi ha diferents propostes sobre la taula que s'hauran de concretar en els pròxims dies

per Redacció, el 26 de novembre de 2020 a les 09:45
Com s'ha d'afrontar el Nadal? A les portes de desembre, és la pregunta que es fa bona part de la ciutadania i que està a l'agenda dels governs.

De moment, encara no s'ha decidit, però hi ha diferents propostes sobre la taula: 


 Límit màxim de persones que es podran trobar per festes.
El govern espanyol planteja que les trobades siguin d'un màxim de sis persones, però algunes autonomies com Catalunya contemplen que aquestes siguin de fins a deu persones de dues bombolles de convivència.


 Toc de queda
La recomanació de Sanitat és que en aquestes dues dates assenyalades es retardi el seu inici fins a la una de la matinada i que s'allargui fins a les sis del matí. Amb tot, la Generalitat, per exemple, no ha fixat encara cap flexibilització -el pla de reobertura manté el toc de queda a les deu per aquelles dates-, tot i que no descarta fer-ne. 

 Mobilitat
Al marge de com quedarà finalment el toc de queda les nits de Nadal i Cap d'Any, una altra incertesa que hi ha és si serà possible la mobilitat entre autonomies. De moment, és un tema que encara s'ha de decidir. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: