Ets una persona altament sensible?

per Redacció, el 26 de novembre de 2020 a les 12:20
Creus que dones massa voltes a les coses? Prefereixes els llocs tranquils? Et preocupen molt els sentiments dels teus amics i familiars? Doncs podries ser "altament sensible", un fenomen que es refereix a aquelles persones que viuen els estímuls d'una forma més intensa.

Segons assenyalen diversos psicòlegs, ser una persona "altament sensible" té certs inconvenients -com la dificultat a l'hora de gestionar les emocions-, però també té avantatges. Els individus amb aquestes característiques de personalitat, per exemple, són molt observadors i solen ser excel·lents companys/es d'equip.

La psicòloga Elaine Aron, en el seu llibre El don de la sensibilidad, proposa un test per ajudar-nos a saber si som persones altament sensibles, segons expliquen a Verne. Evidentment es tracta només d'una prova indicativa, no d'un diagnòstic, però si més no és curiós realitzar-la per conèixer-nos millor a nosaltres mateixos.

A continuació, us deixem amb el test: marqueu les respostes amb les quals us sentiu identificats/des. Si heu assenyalat més de la meitat de punts, podríeu ser persones altament sensibles.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: