8 escenes de pel·lícules que van ser eliminades per evitar polèmiques

per Redacció, el 28 de novembre de 2020 a les 06:00

Al llarg de la història del cinema, algunes de les grans pel·lícules han arribat a les pantalles sense totes les escenes rodades pels directors. Alguns títols aparentment ofensius han estat censurats. En la majoria de casos, aquest fet s'ha produït amb la intenció d'arribar a un major nombre de gent. Altres vegades, simplement ha estat una decisió d'última hora per part del director en adonar-se que algunes escenes no encaixaven amb la tonalitat de la història. A continuació veurem algunes de les imatges que van ser censurades:


1.La mort de Murphy a "Robocop"


El director va tallar quatre segons de l’escena per tal d'obtenir la qualificació R: dos segons dels trets a la taula que rep Mr.Kinney i dos segons més on es veia el cap del protagonista volant. A més, la famosa seqüència en què perd el braç i la mà només va durar un segon, mentre que al muntatge inicial es mostrava la ferida amb molt més detall.

 

2.L'accident d'avió a "Lilo y Stitch"


En aquesta pel·lícula Disney, inicialment hi havia una escena en què Lilo segrestava un avió comercial i xocava contra els edificis, però va ser substituïda per una nau espacial volant entre les muntanyes. El motiu va ser que aquesta seqüència recordava als atemptats de les Torres Bessones de Nova York que van tenir lloc l'11 de setembre del 2001.
 

3.Orgies a la pel·lícula "It"


Els pares dels nens protagonistes van quedar horroritzats quan l’inicial director Cary Furkunaga els va mostrar la primera versió del guió. Incloïa una escena en què una de les úniques noies protagonistes mantenia relacions sexuals amb els sis nois del grup per tal de salvar-los. Més tard, la direcció va quedar en mans d'Andy Muschietti i l’escena va ser eliminada. 
 

4.El nadó Hitler de "Deadpool 2"


La pel·lícula originalment comptava amb una escena postcrèdit en la que el personatge interpretat per Ryan Reynolds viatjava al passat per matar al nadó Hitler. El guionista va explicar a CBR que el motiu pel qual es va suprimir va ser que els hi va semblar massa dur el fet de matar un nadó.
 

5.La carnisseria de "Scream"


Aquesta pel·lícula va patir moltes modificacions per part del director. Alguna de les escenes modificades va ser una en la que es veien els intestins de la parella de Casey i una altra de l'apunyalament entre Billy i Stu.
 

6.La festa de domesticació de "Zootrópolis"


A la versió original de la pel·lícula hi apareixien seqüències en què els animals depredadors estaven identificats amb un collaret que els avisava cada vegada que tenien apetits carnívors. Un detall que un dels directors va relacionar de seguida amb símbols com el triangle dels jueus, que havia identificat al llarg de la història a determinats col·lectius. És per això que es va eliminar.
 

7.L'apunyalament d'Edward a "Divergente"


Inicialment l’Edward, interpretat per Ben Lamb, rebia una punyalada a l'ull mentre que Triss (Shailene Woodley) intentava contenir la sang. La seqüència finalment no va arribar als cinemes.
 

8.El comentari homòfob de "Regreso al futuro"


Michael J. Fox, protagonista d'aquesta pel·lícula, tenia una línia de guió que finalment va ser eliminada. Concretament la seva frase tenia lloc durant una conversa amb el doctor Emmett Brown, interpretat per Christopher Lloyd, que acabava de la següent manera: "I si torno al futur i acabo sent... gai?
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: