Els universitaris ja poden demanar la compensació de la T-Jove pels dies sense classe

per Redacció, el 27 de novembre de 2020 a les 08:13
Des d'aquest dijous que s'ha obert el procés per compensar les T-Jove d'estudiants afectats per la limitació de la presencialitat de les classes a la universitat.

Els joves rebran una targeta de transport, una T-compensació Covid, pels dies que no ha pogut utilitzar la T-jove. 


Qui pot demanar la compensació i com es tramita?
 Els estudiants universitaris amb una T-Jove validada abans del 16 d'octubre.


 Hi ha temps per sol·licitar la compensació fins al 31 de gener.

 La compensació es tramita per internet a través d'un formulari disponible en aquesta web, tant si la T-Jove ja ha caducat com si no. Cal una imatge de les dues cares de la T-Jove i la matrícula universitària per acreditar que s'és estudiant. 

 Un cop rebuda la informació, l'ATM quantificarà els dies a compensar en cada cas. I un cop aprovada la petició, l'estudiant recollirà a l'estació que triï, un títol T-Compensació Covid.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: