5 parelles de famosos que es van conèixer quan eren adolescents i encara segueixen junts

per Adolescents.cat, el 27 de novembre de 2020 a les 12:01
Hi ha persones conegudes que es van enamorar quan anaven a classe i han mantigut la seva parella fins l'actuatlitat. Qui diu que un amor adolescent no pot ser per a tota la vida?
 
1. Heather Morris i Taylor Hubbell: l'actriu de Glee i la seva parella es van conèixer a l'institut. Després d'anys de relació el 2015 es van casar i ara tenen 2 fills.

2. Elizabeth Banks i Max Handleman: es van conèixer quan eren adolescents, més tard es van casar i tenen 2 fills.
 
 
3. El príncep William i Kate Middleton: es van enamorar quan anaven junts a classe però ho van mantenir en secret durant anys per allunyar-se del focus mediàtic.
 
4. Bono i Ali Hewson: tenien 15 anys quan van començar a sortir junts i mai s'han separat. El cantant d'U2 assegura que ella és l'amor de la seva vida i tenen quatre fills.
 
5. Mark Zuckerberg i Priscilla Chan: es van conèixer durant el primer any d'universitat i es van casar el 2012. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: