Qui hi ha darrere de Zetak, l'artista que ha creat l'exitosa Hitzeman amb Oques Grasses? Parlem amb ell!

per Redacció, el 1 de desembre de 2020 a les 16:51
Fa poc compartíem amb vosaltres Hitzeman, una col·laboració d'Oques Grasses amb Zetak que ja suma milers de reproduccions a Youtube. Per saber més sobre aquest tema i sobre Zetak hem volgut parlar amb el seu creador, Pello Reparaz. 


Aquest músic, exmembre del grup Vendetta, va decidir impulsar aquest nou projecte fa poc més d'un any i des de llavors no ha parat d'acumular èxits. Alguns dels seus temes, com Zeinen Ederra Izango Den, publicat en plena pandèmia, s'han convertit en un hit a Euskal Herria. Conversem amb ell sobre la situació actual, el seu nou disc, i els seus plans de futur.



 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: