El truc de WhatsApp que et serà molt útil per les notes de veu

per Redacció, el 30 de novembre de 2020 a les 10:10
Segur que t'ha passat: rebre una nota de veu que estaves esperant, però no poder-la escoltar perquè ets amb més gent o en un lloc on s'ha de guardar silenci. Doncs bé, hi ha algunes aplicacions que t'ajuden a resoldre aquest problema i et transcriuen els àudios, és a dir, passen la veu a text. 

Així doncs, permeten que et llegeixis la nota de veu com si fos un missatge. Aquest truc, a més a més, també et serveix si entrevistes a algú per a un treball a través de notes de veu. I és que, en qüestió de minuts pots tenir els àudios que t'ha enviat transcrits. Evidentment, caldrà revisar el text i corregir coses, però va bé per estalviar-se temps.


Com funciona?

 
Hi ha diverses aplicacions que permeten passar els àudios a text, però una de les més famoses i més ben valorades és Transcriber. Un cop descarregada cal seguir aquests passos: 


 Obre WhatsApp
 Entra en la conversa on hi hagi les notes de veu que vols transcriure. Clica damunt els àudios i selecciona la icona de compartir.
 S'obrirà una pantalla amb diverses apps, selecciona l'aplicació Transcriber. 
 Al cap de pocs minuts, apareixerà un quadre de text amb la transcripció de la nota de veu. 

A banda d'aquesta app, n'hi ha altres com Audio to Text o Voicepop. Malauradament, moltes no inclouen el català, així que a l'hora de transcriure missatges és probable que el missatge no sigui precís i contingui errors.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: