Així és la youtuber adolescent que molta gent està comparant amb Millie Bobby Brown

per Redacció, el 30 de novembre de 2020 a les 11:39
Té 18 anys, es diu Mar Rubio (@marruyt) i alguns la coneixen com la "bessona" de Millie Bobby Brown. De fet, confessa que va començar a mirar Stranger Things perquè una seguidora li va enviar un missatge dient-li que era clavada a l'actriu. Des de llavors, la ficció de Netflix s'ha convertit en una de les seves sèries preferides i Millie Bobby Brown, en una de les seves referents.

A més a més, la seva similitud amb l'artista ha fet que guanyés popularitat a les xarxes socials i a Youtube. El seu vídeo amb més visites és un clip on, en broma, es fa passar per l'actriu a través de l'app Omegle. La gravació, publicada aquest 2020, ja supera els 4 milions de reproduccions. Ara bé, la Mar va començar a publicar contingut molt abans que la comparessin amb l'artista. Tal com explica en una entrevista a Flooxer, ella és "més que la bessona de Milli Bobby Brown"

Tant a Tik Tok com a Youtube, on compta amb milers de seguidors, compareix vídeos de diverses temàtiques, des d'experiències personals fins a trucs de decoració. La coneixíeu?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: