5 pelis que podrien guanyar un Oscar (i algunes ja les pots veure)

per Redacció, el 5 de desembre de 2020 a les 06:00

La gala dels Òscars està prevista pel 25 d'abril de 2021 i se celebrarà si la situació de la pandèmia ho permet.


Aquestes són les possibles nominades a millor pel·lícula que et podrien interessar.


1. 'Dune'


Nova adaptació de la novel·la de Frank Herbert.

És la pel·lícula més ambiciosa de les possibles escollides: és un film de ciència-ficció amb molt pressupost i a més compta amb cares conegudes com: Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem entre d'altres.
La seva estrena estava prevista per finals d'any pero amb la situació de pandèmia s'ha decidit postposar fins l'octubre de 2021. 
 


2. 'Ammontie'


Aquesta pel·lícula explica una història d'amor entre dues dones a l'Anglaterra del segle XIX durant una travessia pel mar. A més el film també explica les dificultats que té una d'elles, la Mary, per fer-se un lloc en el món de la paleontologia. Dirigida per Francis Lee i amb Kate Winslet al paper de Mary aquesta pel·lícula va ser aclamada per la crítica al festival de Canes pel seu crit a l'amor i la llibertat.
 


3.'El juicio a los 7 de Chicago'


Basada en els fets que van passar a Chicago l'any 1968 quan en durant una Convenció Nacional Demòcrata es van organitzar protestes pacífiques que, al final, van acabar amb violència.

El film narra la història d'alguns dels detinguts i els seus judicis. La pel·lícula, original de Netflix, no va poder ser estrenada als cinemes però la plataforma la va compatir el 16 d'octubre.

Si la veus, t'atreviries a fer una aposta per ella?


 
 

4. 'Mank'

Una pel·lícula de David Fincher, director de 'Seven', 'Zodiac' i sèries com 'Mindhunter', que explica els secrets d'una de les obres mestres del cine, 'Citizen Kane'. 
 

5. 'Wed Side Story'


Un remake de la pel·lícula musical de 1961 de Robert Wisle i un dels musicals més famosos de Brodway arriba un altre cop a la gran pantalla produïda ara per Steven Spielberg.  Veurem si el director en la seva primera prova al cine musical ens pot tornar les ganes de reviure el cine clàssic.

Però, serà capaç d'emportar-se les 11 estatuetes que en el seu dia es va endur la pel·lícula el 1961?


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: