3 joguines eròtiques de moda igual o més ben valorades que el Satisfyer

per Redacció, el 30 de novembre de 2020 a les 16:29
El Satisfyer continua sent l'estrella de les joguines eròtiques: és el dispositiu que genera més comentaris i també un dels més venuts quan es fan promocions, com ara la del Black Friday. Ara bé, no és l'únic succionador de clítoris que existeix ni tampoc, segons diverses usuàries, el que proporciona més plaer.

Hi ha altres joguines que pel que fa qualitat-preu, tenen més bones valoracions. Us en portem algunes recollides per Business Insider: 


Vibrador Kissplay


Ha estat durant molt temps el vibrador per al punt G més venut a Amazon. Té 2 funcions, la de vibració i la de succió, les quals es poden combinar o utilitzar per separat. A més, també ofereix diversos ritmes i velocitats. 

 


Vibrador remot

 
Aquest vibrador de Leweiko ha tingut molt èxit durant el confinament, ja que el poden utilitzar dues persones que estan a quilòmetres de distància. El dispositiu es pot controlar a través d'una app mòbil, que permet regular la intensitat, la velocitat...així doncs és ideal per fer servir en parella. 
 



Vibrador de llengua


Com podeu veure en la imatge, aquest dispositiu simula la forma d'una llengua i proporciona una sensació molt similar a la del sexe oral. A més a més, rotació i vibració es mouen de manera sincronitzada per tal d'incrementar el plaer.
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: