Aquest és segurament el casament més estrany d'aquest 2020

per Redacció, el 1 de desembre de 2020 a les 10:30
Yuri Tolochko, un popular culturista i actor rus, s'ha casat amb Margo, una nina inflable amb qui –segons ell- mantenia una relació des de feia 18 mesos. Tal com informen diversos mitjans, la cerimònia s'ha celebrat de manera tradicional i fins i tot ha comptat amb el típic ball nupcial després de l'àpat. 

Durant la celebració, Yuri Tolochko ha assegurat que està molt enamorat de la seva esposa: "Dins seu, encara que no ho sembli, hi ha una ànima molt tendra", ha dit. 

A Instagram, on ha publicat fotografies del casament, ha rebut desenes de felicitacions, però també comentaris que posen en dubte la credibilitat de la història. Hi ha qui pensa que podria tractar-se d'una campanya de màrqueting, altres, en canvi, creuen que és una broma –de mal gust- de l'actor. 

Sigui com sigui, Yuri Tolochko no és el primer a celebrar un casament peculiar. El 2010, per exemple, un home coreà es va casar amb el seu coixí i aquest 2020, el japonès Akihiko Kondo va dir el "sí vull" a una cantant virtual.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: