Les 10 sèries adolescents de Netflix més ben valorades per la crítica

per Redacció, el 2 de desembre de 2020 a les 12:54

1. ‘Big Mouth’ (100%)


És una de les sèries més ben valorades per la crítica. Nick i Andrew, els seus protagonistes, afronten els problemes típics de l'adolescència amb un to sarcàstic i humorístic molt original. La quarta temporada d'aquesta sèrie s'estrena divendres 5 de desembre.
 


2.‘La Orden’ (100%)


Té una barreja de patrons que sempre funcionen: joves, suspens i ciència-ficció. 'La Orden' es va estrenar el març de 2020 i ja té dues temporades a la plataforma. Només podem avançar que tracta d'un jove que s'afilia a una ordre secreta per lluitar contra la màgia negra.
 


3.‘Élite’ (97%)


Una de les sèries espanyoles amb més èxit després de 'La Casa de Papel'. Barreja drama, suspens i amor amb uns personatges que ja han quedat gravats en la memòria de molts adolescents. Qui no voldria passar un dia a las Encinas?
 


4.‘Yo Nunca’ (96%)


'Yo Nunca' només té una temporada, però va revolucionar la plataforma. Explica la història d'una noia índia que, després de la mort del seu pare, intenta deixar enrere els clixés associats a la seva cultura. És una sèrie amb la qual no parareu de riure, segur. 
 


5. ‘Dark’ (95%)


Producció alemanya que va acabar la seva última temporada aquest any. Un estrany succés passa a Winden, un poble en el qual comencen a repetir-se els mateixos patrons que 33 anys enrere. Què passaria si passat, present i futur estiguessin connectats? 
 


6.'On my Block' (95%)


No és una de les sèries més virals de la plataforma, però es cola en sisena posició. 'On my Block' és una emotiva ficció de Netflix sobre 4 amics que viuen en un barri marginal de Los Àngeles i posen a prova la seva amistat. Qui no ha notat un canvi en els seus amics quan passen a l'institut?
 


7.'Sex Education'(94%)


Una de les sèries més revolucionàries de Netflix. Tot un fenomen que parla de com la societat condiciona la nostra manera de viure i veure les relacions i la sexualitat. Una de les sèries més realistes i amb més impacte social. Si no l'has vista, te la recomanem 100%.
 

8.'Stranger things' (93%)


Una de les sèries revelació de Netflix: va conduir la plataforma a l'èxit mundial. Stranger Things barreja joventut, misteri i forces sobrenaturals que s'uneixen arran de la desaparició d'un adolescent. La quarta temporada és una de les estrenes més esperades el pròxim 2021. Encara no l'has vist?
 

9. 'The End of the F****ING World' (93%)


Una història d'amor i aventura entre dos personatges ben estranys: en James, definit per ell mateix com un psicòpata i la Alyssa, una noia rebel. Una sèrie plena d'humor negre i sarcasme que t'atrapa i no només pels personatges, sinó també per la banda sonora.
 

10. 'Atípico' (87%)


Una de les sèries amb més sensibilitat segons els crítics. 'Atípico' reflecteix la vida del Sam, un jove de 18 anys amb espectre autista. Explica tant la seva vida com els de qui l'envolten i està plena de personatges que lluiten contra les seves pors. Si vols una sèrie que t'inspiri, Atípico és l'opció.

 


Després de veure quines són les 10 sèries adolescents més valorades pels crítics. Hi estàs d'acord?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: