El concert pilot de la sala Apolo té nova data: el 12 de desembre

per NacióDigital, el 2 de desembre de 2020 a les 13:03
El Primavera Sound, la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol faran el 12 de desembre el cribratge massiu en un concert amb mil persones a la Sala Apolo de Barcelona. El cribratge estava previst a l'octubre i es va ajornar per l'agreujment de la situació epidemiològica. 

L'estudi ha d'incloure tests ràpids i proves PCR, abans i uns dies després del concert, i està previst que hi participessin un miler de persones, amb l'obligatorietat de portar la mascareta durant l'esdeveniment, excepte en el moment de consumir begudes.


En el concert-assaig organitzat pel dia 12 de desembre a la Sala Apolo hi actuaran els grups Renaldo & Clara i Mujeres i els DJ Marta Salicrú i Unai Muguruza. Els tests es faran l’11 i el 12 de desembre i una setmana després, el 20 de desembre.

L'estudi sobre el cribratge massiu d'un concert té per objectiu provar diferents fórmules que puguin garantir un ambient segur per a esdeveniments relacionats amb l'oci, i concretament valorar la possibilitat d'organitzar concerts amb el públic dret i sense distància de seguretat. L'altre repte és determinar l'eficàcia dels tests ràpids de detecció d'antígens com a estratègia de cribratge.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: