Netflix | Adrià Costa

Has rebut aquest mail de Netflix? T'expliquem què vol dir

La plataforma avisa a tots els seus usuaris de l'estat espanyol que incorporen una nova empresa, Netflix Servicios de Transmisión España

Netflix | Adrià Costa
per Redacció, el 4 de desembre de 2020 a les 11:45
Netflix ha enviat un correu electrònic a tots els seus usuaris i subscriptors de l'estat espanyol per notificar que passaran a contractar el servei amb Netflix Servicios de Transmisión España, un canvi que serà efectiu a partir de l'1 de gener del 2021. Aquest canvi serà completament automàtic i no modificarà en cap cas el cost per a l'usuari. Però, què significa aquest canvi de servei i per què es produeix?
 

L'email de Netflix


La tassa Google obliga les empreses tecnològiques a pagar molts més impostos i Netflix ha decidit modificar l'empresa que donarà servei a l'estat espanyol. Abans ho feia a través de Netflix International BV, que tenia seu als Països Baixos, amb una fiscalització més baixa. 

Durant el 2019, Netflix va pagar només uns pocs milers d'euros en impostos a les arques públiques espanyoles. El servei, però, seguirà amb la normalitat anterior i no hi haurà cap canvi significatiu, almenys fins a nou avís. Així doncs, de moment les tarifes continuen sent les mateixes i no haureu de pagar més. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: