Us hem demanat quines són les pitjors sèries que heu vist i això és el que ens heu dit

per Redacció, el 4 de desembre de 2020 a les 12:16
Mai hi ha hagut cap sèrie que hagi aconseguit només critiques positives. Si bé és cert que n'hi ha de més ben valorades que d'altres, totes acumulen comentaris oposats: des de persones a qui els han encantat fins a gent que les odien. I és que al cap i a la fi, cadascú té els seus gustos i el rànquing que us portem avui n'és un clar exemple. 

L'altre dia us vam demanar quines eren les pitjors sèries que havíeu vist i avui us portem un llistat amb els noms més repetits –encara que de ben segur, molts i moltes de vosaltres teniu una opinió totalment diferent-. 


Riverdale


Élite

 

Insatiable


Control Z


Esta mierda me supera


Una serie de catastróficas desdichas




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: