5 aplicacions desconegudes que et serviran per descobrir música

per Redacció, el 28 d'abril de 2021 a les 06:00
Et portem 5 aplicacions desconegudes que et serviran per escoltar música o saber quina cançó està sonant ara mateix. Són molt útils i gratuïtes.

1.SoundHound


Similar a Shazam però només per disponible per dispositius iOS.  No només et reconeix les cançons sinó que també et dóna l'opció de valorar-les i de puntuar les que escolten els teus amics/gues. A més, et pots connectar a Spotify o AppleMusic i escoltar música gratuïtament mentres les valores, com si fossis un crític/a musical.

2.Jango


Aplicació similar a Spotify i disponible per Android i iOS. Es defineix com un "servei de streaming gratuït". Et permet seleccionar els teus artistes, crear llistes de reproducció i accedir a les seves pròpies llistes separades per gèneres o èpoques musicals.

3.TuneIn


És una ràdio internacional on pots escoltar 120.000 emisores de tot el món en directe, des d'un programa musical fins a un especialitzat en altres temàtiques. Disponible tant per dispositius Android com iOS.


4.8tracks


Proposta original que et permet buscar una playlist personalitzada segons el teu gènere preferit o el teu estat d'ànim. Al contrari que d'altres playlist fetes per algoritmes, aquestes les han fet persones. És ideal per descobrir música independent i 'playlist' molt personals. Disponible per Android i iOS, compta amb versió gratuïta i de pagament.

 

Hype Machine


Aquesta aplicació et permet conèixer temes totalment allunyants dels circuits comercials, inclou 'remixs', 'covers' i barreges de cançons fetes per DJ. Disponible per Android i iOS.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: