Looks que et voldràs posar aquestes festes de Nadal

per Redacció, el 7 de desembre de 2020 a les 08:44
S'apropen les festes de Nadal i, tot i que aquest any seran una mica diferents, probablement ja t'hagi passat pel cap quin look posar-te. Els i les expertes de Thuya Escuela ens han fet arribar algunes propostes que et poden servir d'inspiració. 



La primera és un look molt còmode: un ugly Christamas sweater llarg, portat com si fos un vestit, i combinat amb unes botes d'aigua. Una elecció que barreja l'estil comfy d'aquest 2020 amb les tendències de moda del moment. 

La segona és un vestit blau, amb tocs brillants, coll de cigne i una gran obertura a l'esquena que s'adapta a la silueta. El pots combinar amb unes sabates de taló d'agulla i fer-te un recollit, com ara un monyo, per donar protagonisme a l'esquena.

Tutorials per ser un expert/a
 
T'agradaria conèixer més trucs d'estilisme? Doncs aquest 10 i 15 de desembre, Thuya Escuela fa 2 tutorials gratuïts que t'encantaran. El primer -10 de desembre a les 18h- és de hairstyle i el segon -15 de desembre a les 17h- és de maquillatge. 

Si hi vols assistir, l'únic que has de fer és: 
 Descarregar-te l'app de Zoom 
 Si vols assistir al tutorial de hairstyle, fer clic aquí a les 17:55h del dia 10 de desembre: https://zoom.us/j/95900812072
 Si vols assistir al tutorial de maquillatge, fer clic aquí a les 16:55 del dia 15 de desembre: https://zoom.us/j/97709865301

Si vols més informació sobre Thuya Escuela pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: