Què li ha passat a la teva pell aquest any que has estat més a casa?

per Adolescents.cat, el 13 de desembre de 2020 a les 08:59
Aquest any hi ha hagut molts canvis en general, i aquests també han afectat a la salut i estat de la nostra pell. Quins efectes pot haver notat la teva pell després del confinament i de passar molt més temps a casa?

Pell més seca



Als espais tancats s’acumulen bacteris i pols. Ventilar a vegades no és suficient, i a l’hivern amb la calefacció encara és pitjor. Una bona opció és tenir un humidificador o un purificador d’aire per netejar l’ambient.

Brots d’acne i granets



Sabies que els llençols i la roba són els principals agents bacterians? És important rentar-los sovint perquè l’acumulació de greix del cos i la pell morta acumulen contaminants. Aquest excés d’oli i greix provoca acne.

Congestió dels porus



La mascarilla ara mateix és obligada i necessaria, però la realitat és que alterna la nostra pell congestionant els porus. És per això que pots tenir la pell vermella, punts negres i blancs, grans interns… És important canviar i rentar sovint la mascareta!

Acne corporal



Si tens més granets al cos des del març pot ser perquè passes més temps assegut/da. La ficció del cos amb el sofà o la cadira provoca foliculitis, que sol sortir més al cul a causa de la roba i la vida sedentària. També pots tenir brots de grans a la cara, així que renta-la bé amb sabó matí i nit.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: