Expulsen un alumne d'un institut de Texas per portar les ungles pintades

per Redacció, el 9 de desembre de 2020 a les 09:32
Fa poc us explicàvem la història del Mikel, un jove espanyol que va ser castigat i portat al psicòleg del seu institut per acudir al centre amb faldilla. Doncs bé, aquesta setmana hem conegut un cas similar, el de Trevor Wilkinson. 

Aquest estudiant de Texas, als Estats Units, ha estat expulsat temporalment del seu centre educatiu per portar les ungles pintades. Segons ha explicat el jove l'institut ha argumentat per-lo fora per haver-se saltar-se el codi de vestimenta, el qual es fa arribar a les famílies abans que comenci el curs. 

  Per l'estudiant, però, el verdader motiu de la seva expulsió és la discriminació. "Això no va del codi de vestimenta, va de discriminació, homofòbia, sexisme i racisme", ha afirmat. A més a més, s'ha preguntat "perquè a les noies se'ls permet pintar-se i fer-se les ungles" i als nois no. 

És per tot plegat que Wilkinson, de 17 anys, ha obert una petició a la plataforma Change.org amb el títol "Deixeu que els homes portin les ungles pintades". A hores d'ara ja han firmat més de 172.000 persones.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: