6 pel·lícules sobre sexe i amor

per Redacció, el 12 de desembre de 2020 a les 06:00

Hi ha moltes maneres de parlar de sexe i sexualitat i les pel·lícules que us portem a continuació en són un exemple. N'heu vista alguna?


1.La vida de Adèle (2013)


L'Adèle és una noia de quinze anys que té dubtes sobre la seva sexualitat. Només ha sortit amb nois, però una nit coneix l'Emma i s'enamora d'ella. L'atracció que sent li mostra un nou camí cap a la maduresa i la decisió que pren farà que s'hagi d'enfrontar als prejudicis de família i amics.

 

2.Shame (2011)


Explica la història del Brandon, un jove amb problemes per controlar i gaudir de la seva vida sexual. Pel·lícula premiada en diversos festivals i que va agradar molt entre la criítica.

3.Porky's (1982)


A Florida als anys 50, un grup d'amics adolescents, acaben de descobrir el sexe i l'amor. Per provar-ho volen intentar entrar al club més famós: El Porky's. Les coses, però, no seran tan fàcils com es pensen.

4. Carmen y Lola


La pel·lícula narra la història d'amor entre dues adolescents gitanes que s'han d'enfrontar a l'oposició de les seves famílies i a les discriminacions socials. És un dels films més polèmics del 2018.

5. Mustang


Mustang mostra la vida de cinc germanes òrfenes que es veuen obligades a lluitar contra el masclisme i els estereotips de la societat turca per tal de ser lliures.

6. La orilla


El Martin i el Tomaz són amics des de fa anys. Un dia, una qüestió familiar, els empeny a fer un viatge junts durant el qual es plantejaran si el que senten és simplement una amistat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: